Ana Sayfa
Duyurular
4/b Sözleşmeli Personel Alımı İlan Sonuçları Yerleşmeye Hak Kazanan Yedek Adaylar

4/B SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI İLAN SONUÇLARI - YERLEŞMEYE HAK KAZANAN YEDEK ADAYLAR

4/B SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI İLAN SONUÇLARI - YERLEŞMEYE HAK KAZANAN YEDEK ADAYLAR

Üniversitemizde 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4 üncü maddesinin (B) fıkrasına göre Sözleşmeli Personel olarak istihdam edilmek üzere 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar’ın Ek 2'nci maddesinin (b) fıkrasına göre 2022 KPSS (B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle sözleşmeli personel alımına ilişkin 03.04.2023 – 17.04.2023 tarihleri arasında müracaatları kabul edilen adayların KPSS(B) grubu puanına göre yerleşmeye hak kazandığı halde başvuru yapmayan ve atama hakkından feragat eden adaylar yerine yerleşmeye hak kazanan adaylar ekteki listede açıklanmıştır.

 

Sözleşmeli pozisyona YEDEK aday olarak yerleşmeye hak kazanan adayların 14 Haziran 2023 tarihi mesai bitimine kadar (17:00) aşağıda istenilen belgeleri tamamlamak suretiyle Rektörlüğümüz Personel Daire Başkanlığı Sözleşmeli Personel ve Sürekli İşçi Şube Müdürlüğüne ŞAHSEN başvuru yapması gerekmektedir.

Belgelerini süresi içerisinde teslim etmeyen adaylar bu hakkından vazgeçmiş sayılacaktır. 

Belgelerini teslim eden adayların evrak kontrolü ve arşiv araştırması olumlu olması halinde sözleşmeye davet için kendisine bildirimde bulunulacaktır.

Haklarından feragat etmek isteyen adayların ekteki feragat dilekçesini doldurarak Sakarya Üniversitesi Rektörlüğü Personel Dairesi Başkanlığı Kemalpaşa Mah. Üniversite Cd. Esentepe Kampüsü 54050 Serdivan / Sakarya adresine ulaştırmaları gerekmektedir.

Bu duyuru tebliğ mahiyetinde olup, adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır. Adaylar yerleştirme sonuçlarına ilan.sakarya.edu.tr adresinden erişebilmektedir.

İSTENİLEN BELGELER:

-Yerleştirmeye Dair Başvuru Dilekçesi (Şahsen evrak tesliminde doldurulacaktır)

-Sağlık Kurulu Raporu (Üniversite hastaneleri veya tam teşekküllü hastanelerden alınacaktır. Sağlık kurullarında psikiyatri hekiminin bulunması kaydıyla yerleştiği görevi yapmasına engel hastalığı bulunmadığı ifadesi alınacak raporda açıkça belirtilecektir ("Örneğin, destek personeli olarak çalıştırılmasında sakınca bulunmamaktadır.").

-657 Sayılı Kanunun 48. Maddesinin A-4. ve 5. Fıkrasında belirtilen hususlar kapsamında atanmaya engel teşkil etmeyeceğini belirten barkodlu adli sicil durum belgesi. (e-devletten alınması halinde “devlet memuriyeti” kısmının seçilmesi gerekmektedir).

-SGK Hizmet Dökümü (e-Devletten alınan karekodlu belgeler kabul edilir).

-Son 1 yıl içerisinde kamu kurumlarında çalışması bulunanların hangi statüde çalıştıklarına ve hangi nedenle işten ayrıldıklarını gösterir ilgili kurumdan alınacak onaylı belge.

-İkametgâh Belgesi (e-Devletten alınan karekodlu belgeler kabul edilir).

 

AÇIKLAMA

Sakarya Üniversitesi; kazanan adayların hazırlaması ve Kuruma şahsen teslim etmesi gereken belgelerde yer alan kişisel verilerinin; Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca Kurum ve kuruluşlarla paylaşılmasını ve işlenmesini kabul etmiş sayılır.

Adaylar, 6698 sayılı Kanunun 11 inci maddesi kapsamındaki taleplerini Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ gereği Kurumun Sakarya Üniversitesi Rektörlüğü Kemalpaşa Mah. Üniversite Cd. Esentepe Kampüsü 54050 Serdivan / Sakarya adresine yazılı olarak iletebilecektir.

Gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilenlerin atamaları yapılmayacak, atamaları yapılmış olsa dahi iptal edilecektir.

İlanen duyurulur.