15.05.2024 Tarihli Sözleşmeli Bilişim Personeli Sınav Sonuçları

Üniversitemizin Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere, 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin Ek 6 ncı maddesi ve bu maddeye dayanılarak 31/12/2008 tarih ve 27097 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan “Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Büyük Ölçekli Bilgi İşlem Birimlerinde Sözleşmeli Bilişim Personeli İstihdamına İlişkin Esas ve Usuller Hakkında Yönetmelik”in 8 inci maddesi uyarınca  sözleşmeli bilişim personeli alımına ilişkin, 15.05.2024 tarihinde yapılan sözlü sınav sonucu ekte belirtilmiştir.

Sözleşme yapmaya hak kazanan adaylara arşiv araştırması yapılacak olup söz konusu araştırma sonucunun olumlu sonuçlanmasına müteakip olarak en geç 5 (beş) iş günü içerisinde tebligat yapılacak olup adreslerine yapılan tebligatın tebliğ tarihinden itibaren en geç 10 (on) iş günü içerisinde adaylar sözleşme imzalamak sözleşmede belirtilen tarihte işe başlamak üzere müracaatta bulunacaklardır.

Kendilerine tebligat yapıldığı halde tebliğ tarihinden itibaren 10 (on) iş günü içerisinde müracaat etmeyen, sözleşme imzaladığı halde sözleşmede belirtilen sürede işe başlamayan veya bu sürenin dolduğu gün itibarıyla 15 (onbeş) günü geçmeyen ve belgeyle ispat edilebilen kabul edilebilir mazeretini bildirmeyen adaylar, hakkından feragat etmiş sayılır.

İSTENİLEN BELGELER:

-Yerleştirmeye Dair Başvuru Dilekçesi (Şahsen evrak tesliminde doldurulacaktır)

-Sağlık Kurulu Raporu (Üniversite hastaneleri veya tam teşekküllü hastanelerden alınacaktır. Sağlık kurullarında psikiyatri hekiminin bulunması kaydıyla yerleştiği görevi yapmasına engel hastalığı bulunmadığı ifadesi alınacak raporda açıkça belirtilecektir. ("Örneğin; Bilişim personeli olarak çalıştırılmasında sakınca bulunmamaktadır.")

-Son 6 Ayda Çekilmiş 3 adet Vesikalık Fotoğraf (Kılık Kıyafet Yönetmeliğine uygun olarak)

-İkametgah Belgesi (e-Devletten alınan karekodlu belgeler kabul edilir).

İstenilen belgelerin 24.05.2024 tarihi mesai bitimine kadar Personel Dairesi Başkanlığına teslim edilmesi gerekmektedir.

İlanen duyurulur.