Ana Sayfa
Duyurular
Görevde Yükselme ve Ünvan Değişikliği Yazılı Sınavı Sonuçları

Görevde Yükselme ve Ünvan Değişikliği Yazılı Sınavı Sonuçları

> Görevde Yükselme ve Ünvan Değişikliği ve Yazılı Sınavı Sonuç Ekranına Ulaşmak İçin TIKLAYINIZ
Sisteme giriş şifrenizi, şifre oluştur ekranına T.C. kimlik numaranızı girerek cep telefonunuza gelecek olan sms ile temin edebilirsiniz. 
Soru iptali olan sınav kitapçıkları için; sınav sonuç puanına tam sayıya yuvarlama işlemi uygulanmıştır.
> Görevde Yükselme ve Ünvan Değişikliği Yazılı Sınavı Sonuç Listesi EKTEDİR. 
> Görevde Yükselme ve Ünvan Değişikliği Yazılı Sınavı İptal Edilen ve Cevap Anahtarı Değişen Sorular EKTEDİR.
Adaylar sınav sonuçlarına ilişkin olarak, beş iş günü içerisinde (25 Haziran 2024 Salı günü mesai bitimine kadar) sistem üzerinden itiraz edilebilirler, adayların ayrıca dilekçeyle başvuru yapılmalarına gerek yoktur.
* Görevde Yükselme ve Ünvan Değişikliği Sözlü Sınavına katılacak adayların listesi, sözlü sınav tarihi ve sınav yeri bilgileri ilgili Yönetmelikte belirtilen süreler tamamlandıktan sonra, ayrıca ilan edilecektir.
 
Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Ünvan Değişikliği Yönetmeliğinin İlgili Maddeleri
Madde 12-(2) Yazılı sınavda yüz üzerinden en az altmış (60) puan alanlar başarılı sayılırlar.

Madde 12-(4) … Sınav sonuçlarına ilişkin olarak beş iş günü içinde sınav kuruluna itiraz edilebilir. İtirazlar on iş günü içinde sınav kurulunca karara bağlanır.

Madde 13-(1) Yazılı sınavda en yüksek puan alan adaydan başlamak üzere ilan edilen kadro sayısının beş katına kadar aday, yazılı sınavın Başkanlıkça merkezi olarak veya kurumlarca müstakil olarak yapılmasına bakılmaksızın, ilgili kurumlarca sözlü sınava alınır. Son adayla aynı puana sahip olan personelin tamamı sözlü sınava alınır.

Madde 18-(1) Yapılan sınavlarda hatalı soru sorulduğunun tespit edilmesi halinde hatalı sorulara tekabül eden puanlar eşit şekilde diğer sorulara dağıtılır.


Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Ünvan Değişikliği Yönetmeliği için TIKLAYINIZ

 

İlanen duyurulur. 11.06.2024